Direktlänk till inlägg 19 augusti 2010

Fryst Apelsinchokladcheesecake

Av libya - 19 augusti 2010 18:17

Denna cheesecake går väldigt snabbt att göra och är utmärkt att bjuda på.

 

Till botten behövs:

150 g digestivekaker 

50 g smör 

 

Krossa kakorna. Smält smöret. Häll det smälta smöret över kaksmulorna och blanda runt. Det ska bli som en smuldeg. Tryck ut degen i en cirkulär form ca 28 cm i diameter. Ställ en stund i frysen medans man gör fyllningen.

 

Fyllning: 

200g marabou apelsinkrokant 

3 dl vispgrädde 

300 g philadelphiaost

1 dl florsocker 

 

Vispa grädden i en bunke, men inte för hårt. I en annan bunke vispas osten och florsockret. Smält chokladen över vattenbad. Blanda i vispgrädden i ostblandningen, tillsätt den smälta chokladen. Häll fyllningen över botten och ställ minst 2 timmar i frysen innan servering.

mat
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards